به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش اسپوتنیک، ولادیسلاو ژمچوگوف، متخصص عفونتهای خطرناک و ایمونولوژیست، به رادیو اسپوتنیک گفت: در درازمدت چه اتفاقی میتواند برای ویروس SARS-CoV-۲ بیفتد.
او گفت که متخصصان در حال محاسبه گزینههایی برای تکامل بیشتر SARS-CoV-۲ هستند، از جمله بر اساس دانش در مورد توسعه سایر ویروسها است.
او گفت: سارس (SARS. - Ed.) و MERS (سندرم تنفسی خاورمیانه) - آنها به سادگی وجود ندارند، هیچ کس نمیتواند آنها را پیدا کند، آنها از بین رفته اند. آنها جهشهایی نداشتند که به آنها اجازه بیشتر بدهد. آنها فقط در طبیعت مردند.
او ادامه داد: نوع دیگری از تکامل ویروسها وجود دارد: در جریان جهش ها، آنها میتوانند حالت تهاجمی خود را از دست بدهند و بدون آسیب رساندن به آنها در بدن حیوانات خاصی مستقر شوند.
به عنوان مثال، این را میتوان در مورد ویروس ابولا گفت: خفاشهای بزرگی را که در بدن آنها زندگی میکند نمیکشد و ایمنی آنها ویروس را از بین نمیبرد. اما اگر فردی با خون (ناقل ویروس) تماس پیدا کند، او مریض میشود.
او گفت: ویروس کرونا سه گزینه برای توسعه خود دارد، گزینه اول - ویروس SARS-CoV-۲ میتواند میزبان جدیدی پیدا کند که با آن "توافق ایمنی" حاصل شود، گزینه دوم - میتواند مانند سارس و مرس ناپدید شود، گزینه سوم، بدترین برای بشریت که همیشه مانند یک ویروس آنفولانزای دوم روی انسان انگلی میشود، امروزه واکسیناسیون مطمئنترین راه برای محافظت در برابر ویروس کرونا است.
انتهای پیام/
اگر ویروس های بدن مادر نبود، بچه ناقص الخلقه متولد می شد.
باید دانش بشر پیشرفت کند تا معنای وجودی و فایده هر مخلوق خداوند را بفهمد.